Fără apă potabilă în mai multe cartiere din Constanța

Mai multe cartiere din municipiul Constanța rămân fără apă potabilă în această noapte, din cauza unor lucrări de reparații efectuate de SC RAJA SA. Vor fi afectate inclusiv hipermarketurile aflate pe varianta Constanței.

Pentru remedierea unei defecțuni la o vană aflată pe conducta principală de alimnetare cu apă, cu diametrul de un metru, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în această noapte,  în intervalul orar 01,00 – 03,30.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din:

– zona comercială de pe bulevardul Aurel Vlaicu – Real, Black Sea, Metro I si Triton;

– zona blocurilor de la BM 1 la BM 21 de pe strada Baba Novac;

– zona delimitată de: Aurel Vlaicu – Baba Novac – Soveja – Izvor – Aleea Cerbului – Barbu Ștefănescu Delavrancea – Cimitirul Municipal.

Abonații din cartierul Compozitorilor vor avea apă cu presiuni reduse în intervalul menționat. Abonaților care locuiesc în zonele menționate li se recomandă  să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Reprezentanții companiei de apă își cer scuze față de constănțenii afectați de lipsa apei potabile, asigurându-i că echipele de muncitori care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Redactor: Daniel Albu