Fără apa în zona centrală din Eforie Sud

RAJA eforiePentru executarea lucrărilor de racordare a rețelei de alimentare cu apă cu diametrul de 250 milimetri, la sistemul centralizat de distribuție din localitatea Eforie Sud, SC RAJA SA ia măsuri. Astfel, furnizarea apei potabile va fi întreruptă marți, 09 februarie 2016, in intervalul orar 08,00 – 18,00. Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din Eforie Sud care locuiesc pe străzile Munteniei, Transilvaniei, Ioan Vodă cel Cumplit, Mihai Viteazu si Cantacuzino.

Lucrările executate fac parte din Programul Operațional Sectorial de Mediu, contractul de lucrări “Reabilitare și extindere rețele apă/canal, reabilitare stații de pompare apă potabilă și apă uzată – localitatea EFORIE”, în valoare de 19,4 milioane lei, din care SC RAJA SA asigură o cofinațare de 5,55 milioane lei. În cadrul acestui proiect a fost cuprinsă și extinderea și reabilitarea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare pe o lungime de aproape 25 km în localitățile Eforie Sud și Eforie Nord.

Reprezentanții SC RAJA SA îi asigură pe consumatori că echipele de intervenție ale firmei care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, consumatorii afectaţi de această oprire trebuie să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Redactor: Mihaela Ciorbaru