Faptele bune ale voluntarilor, răsplătite la sfârșit de an

Deși faptele bune nu sunt mereu răsplătite, la sfârșitul acestei săptămâni au fost premiați voluntarii, dar și partenerii Junior Chamber International Constanța, pentru implicarea și devotamentul de care au dat dovadă în decursul acestui an.

Seară de gală pentru Junior Chamber International Constanța. Membrii și voluntarii organizației au celebrat încă un an de activități frumoase la malul mării. Cei care tot anul și-au dedicate timpul și priceperea celor care au nevoie de ajutor, au fost răsplătiți pentru activitatea susținută în decursul anului.  Prin activitățile lor, voluntarii au  contribuit la dezvoltarea comunitatii din care fac parte.   2016 s-a arătat a fi un an foarte bun pentru organizația constănțeană, și asta datorită numărului mare de acțiuni desfășurate în acest an, proiecte cu un impact destul de mare asupra societății civile. Unele dintre ele au fost preluate drept model și de alte organizații din țară.

In cadrul evenimentului a avut loc și  festivitatea de premiere a partenerilor implicați in activitățile caritabile organizate de de aceștia.

Pentru mulți dintre tineri, cel puțin la început, voluntariatul era doar o activitate extra, însă acum a devenit o pasiune. JCI Constanța vor continua și anul viitor campaniile umanitare pentru cei nevoiași.

Redactor: Oana Jărloianu