Fanii comediilor au un motiv în plus de bucurie

Comedia “Băiatu’ tatii”, cu Adam Sandler şi Andy Samberg în rolurile principale, va avea premiera pe marile ecrane din Românie pe 17 august. Pelicula este una spumoasă, cu momente ilare în care este descrisă o relație tată-fiu începută… din adolescență.

Adolescentul Donny Berger, interpretat de Adam Sandler, ajunge tată din întâmplare, la vârsta de 14 ani, după o aventură cu profesoara lui, Mary McGarricle alias Susan Sarandon. În urma acestei relații, doamna McGarricle ajunge la închisoare, iar Donny trebuie să-l crească pe Todd, băieţelul născut din pasiunea celor doi, misiune imposibilă pentru tânăr. 30 de ani mai târziu, Todd, rol jucat de Andy Samberg, este un investitor de succes pe Wall Street şi nu şi-a mai văzut tatăl de foarte mulţi ani. Între timp, Donny are probleme cu fiscul şi riscă să ajungă la închisoare.  În acest moment, Donny se gândeşte că singura salvare poate veni de la fiul său, de la care să obţină bani pentru plata datoriilor.

Tatăl şi fiul se reîntâlnesc în ajunul nunţii lui Todd cu Jamie, interpretată de Leighton Meester, Donny reușind astfel să dea peste cap toate pregătirile pentru nuntă.

Filmul este regizat de Sean Anders, după un scenariu de David Caspe. Din distribuţie mai fac parte James Caan, Vanilla Ice, Will Forte, Ciara, Milo Ventimiglia, Rachel Dratch, Eva Amurri Martino şi Tony Orlando. În vârstă de 45 de ani, Adam Sandler ocupă locul al doilea în topul pe 2012 al celor mai bine plătiţi actori de la Hollywood, realizat de Forbes, cu 37 de milioane de dolari câştigaţi în ultimul an. Anul acesta, Sandler şi unul dintre cele mai recente filme ale sale, “Jack and Jill”, au stabilit un record pentru un tip de premii infame la Hollywood, câştigând 10 trofee Zmeura de Aur, care “recompensează” cele mai proaste pelicule şi performanţe actoriceşti. La rândul său, Andy Samberg, în vârstă de 33 de ani, a mai jucat în filme precum “Prietenie cu folos”, “Caut cavaler de onoare” sau “Playlist pentru Nick şi Noraht”. În 2007, a câştigat un premiu Emmy pentru apariţia în show-ul de televiziune “Saturday Night Live”.

Pentru mai multe detalii si imagini video va rugam urmariti jurnalul Litoral TV

Redactor: Doina Sirbu