Fanfara RAJA concertează în oraș

Fanfara RAJA, sau Fanfara ”Muzica Apelor” după cum mai este cunoscută, oferă în fiecare weekend momente artistice constănțenilor, care se pot delecta într-o ambianță plăcută. Instrumentiștii oferă adevărate spectacole în incinta principalelor centre comerciale din oraș.

Încă de la începutul acestei luni, fanfara “Muzica Apelor” a demarat o seriei de concerte în municipiul  Constanța. Weekend-ul trecut, constănțenii au fost invitați la mall-ul Cora – Brătianu, unde instrumentiștii au reușit să-i binedispună pe toți cei prezenți, indiferent de vârstă. Și în acest weekend, fanfara “Muzica Apelor” vă invită la concert. Astfel, sămbătă și duminică, 17 și 18 decembrie 2016, fanfara va putea fi ascultată începând cu ora 17,00, la City Park Mall.

Pentru aproximativ o oră, instrumentiștii de la percuție, clarinet, trompete, tromboane, flaut, dar și cei doi tubiști, îi vor încânta pe constănțenii de toate vârstele, dăruindu-le câteva momente de muzică bună. Concertul va cuprinde arii și melodii de muzică ușoară și populară celebre, valsuri, dar și binecunoscutele colinde, specifice sărbătorilor de iarnă.

Redactor: Daniel Albu