Fanfara “Muzica apelor” vă invită la concert!

Iubitorii muzicii de promenadă, aflați în această perioadă pe litoral, sunt invitați să participe la concertele susținute de Fanfara “Muzica Apelor”. Astfel, mâine, sunteți așteptați pe faleza Cazinoului din Constanța, începând cu ora 17.

Constănțenii și iubitorii mării, aflați în această perioadă pe litoral, sunt invitați să participe la concertele susținute de Fanfara “Muzica Apelor” . Pentru că sunetul apei se împletește atât de bine cu vibrațiile alămurilor, cei 28 de instrumentiști îi vor întâmpina pe iubitorii muzicii de promenadă sâmbătă, 19 august 2017, începând cu ora 17,00, pe Faleza Cazinoului din Constanța.

Preț de aproape o oră, instrumentiștii de la percuție, clarineți, trompete, tromboane, flauți, dar și cei doi tubiști îi vor încânta pe spectatorii de pretutindeni și de toate vârstele, dăruindu-le câteva momente nostalgice, dar și de voie bună. Concertul va cuprinde arii celebre, melodii de muzică ușoară și populară renumite, valsuri și binecunoscutele marșuri militărești.

Și săptămâna viitoare, duminică, 27 august 2017, începând cu ora 19,00, la Fântâna arteziană din Parcul Gării Constanța, muzica de fanfară se va contopi cu dansul  jucăuș al apei și cu efectele luminoase ce vor oferi un spactacol aparte odată cu lăsarea serii.

Redactor: Robert Tănasă