Fairytale, noua față a culturii constănțene

Piațeta Cazinoului din Mamaia a găzduit, în acest weekend, un eveniment cultural inedit. Atât turiștii cât și constănțenii prezenți s-au putut delecta în cadrul unui concert simfonic. Acest festival, care se va desfășura în mai multe weekenduri, este rodul eforturilor depuse de organizatori și susținute de Primăria Constanța și Asociația Eurocult.

La Festivalul ”Fairytale”, considerat și sfârșitul șușanelelor din stațiunea Mamaia, s-au prezentat oameni care își doresc calitate la superlativ prin muzică, dans și teatru.

Spectacolul ”Nopți în sunete de poveste la Mamaia” are un program ușor diferit îmbinând muzica de calitate oferită din două genuri, operă și operetă cu rock simfonic și piese rock.

Melodii ale anilor 70, 80 din repertoriul unor trupe celebre precum Deep Purple, Beatles, Queen interpretate magnific de artiști, au încântat auzul celor prezenți pe decursul acestui spectacol. Concertul a fost sustinut de Orchestra, corul și soliștii Teatrului Național de Operă și Balet ”Oleg danovski” din Constanța, sub baghetele dirijorilor Radu Ciorei și Lucian Vlădescu.

De asemenea Baletul Fairytale a fost, ca de fiecare dată, amfitrionul dinamic perfect.

Reporter: Ramona Manea ; Imagine: Adrian Florea