Noi facilități pentru locuitorii orașului Ovidiu

Locuitorii orașului Ovidiu au cu ce se mândri. Astăzi, s-a inaugurat noul sediu al Centrului de Informare  al cetățenilor. Cu această ocazie au fost prezentate serviciile oferite de primărie cetățenilor orașului.

În cadrul inaugurării noului Centrului de Informare Cetăţeni şi a noului sediu al primăriei din orașul Ovidiu, au fost prezentate serviciile precum și facilitățile de care vor beneficia cetățenii din oraș.  Lucrările la noul sediu al Centrului de Informare  al cetățenilor au durat aproximativ 2 luni, iar investiția a fost suportată în totalitate din bugetul local.

Edilul orașului a mai precizat că investiția era necesară și utilă, deoarece s-au rezolvat mai multe probleme de funcționalitate.

Primarul localităţii Ovidiu a mai precizat că, în maxim două săptămâni, cetăţenii din localitate vor putea să folosească serviciul electronic ghişeul.ro, pentru a nu mai fi puși pe drumuri. Totodată, din luna aprilie a acestui an, primăria va înființa o societate, pentru a asigura paza instituţiilor publice. În acest fel, se va putea uşura organigrama instituţiilor publice și, în același timp, se va asigura paza obiectivelor. Primăria își propune ca pe viitor să continue cu proiectele de dezvoltare ale orașului.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea