Expoziţie mai puţin obişnuită la Constanţa

În zona Gării tronează „la loc de cinste” 25  de coşuri de gunoi. Sunt diferit colorate şi sunt de tot felul: din lemn şi din fier, cu apărătoare şi fără, dar şi cu elemente pentru mucurile de ţigară. Nu sunt acolo la intamplare ci sunt expuse chiar de catre municipalitate pentru ca locuitorii Constanţei să aleagă modelul potrivit ce va fi montat în oraşul de la malul mării.

Expoziția de pubele a ridicat numeroase semne de întrebare în rândul constănțenilor care au ajuns zilele acestea in zona garii CFR. Mai multe modele numerotate stau expuse de cateva zile bune iar oamenii se opresc, se uită la ele  si evident se intreaba ce cauta acele cosuri acolo? Raspunsul a venit din partea primariei.

Primaria este hotarata sa faca ordine si mai ales curatenie in oras.  Asa ca acum asteapta parerile constantenilor pe site ul municipalitatii. . Ce-I drept oamenii nu se pot hotara care este  modelul cel mai potrivit pentru oraș.

Sunt insa si constanteni care vin cu propuneri personale si cat se poate de inventive.

Dar sa nu credeti insa ca prezenta cosurilor de gunoi, in numar mare a trezit spiritul civic din constanteni. Desi pubelele erau la doi pasi de ei, unii au preferat sa arunce mucurile de tigara pe jos.

Acum ramane de vazut care vor fi rezultatele acestei initiative inedite.

Redactor: Andreea Barbu