Expoziție de artă vizuală în cinstea Constanței

Ziua Constanței a fost marcată așa cum se cuvine și de mișcarea artiștilor din Constanța. Universul atât de rafinat și delicat al artei începe să prindă un contur din ce în ce mai vizibil și pentru cei doritori de frumos. Acest lucru este posibil prin inaugurarea, nu de mult timp a unui spațiu dedicat expozițiilor de artă. Este vorba despre Galeriile de Artă de pe strada Ștefan cel Mare, numărul 15.

Ca temă artistică, organizatorii au ales un element definitoriu pentru spațiul Constănțean și anume clădirea cazinoului. Întreaga pleiadă a artiștilor invitați la eveniment, artiști constănțeni dar și mulți veniți din țară au răspuns prezent, așa  cum știu mai bine, adică prin lucrările lor, acestei invitații speciale.

Operele sunt grăitoare și reușesc să redea foarte explicit, inteligent și personal, poziția și sentimentele artistului față de clădirea simbol a Constanței.

Accesul în incinta Galeriei de Artă este liber iar lucrările realizate special pentru a celebra Ziua Constanței le puteți viziona pentru încă o săptămână.

Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: George Dima