Expoziţie de artă plastică la Mangalia

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xxwrAf8vHkc[/youtube]Au fost ascultători, talentaţi şi îndemânatici, iar acum aşteaptă de la iepuraş premiile. Este vorba despre copii de la grădiniţele din Mangalia care au realizat mai multe lucrări cu teme pascale, sub deviza “Sărbători Pascale la malul Mării Negre”. Proiectul iniţiat de Grădiniţa nr. 7 din Mangalia se derulează de şase ani în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa şi îşi propune să iniţieze prichindeii în arta plastică.

Zeci de lucrări realizate de preşcolarii grădiniţelor din Mangalia, dar şi a celor partenere din Călimăneşti şi Croaţia pot fi admirate în aceste zile în foaierul Casei de Cultură din localitate. Sub atenta îndrumare a cadrelor didactice, micuţii au desenat, colorat sau pictat cele mai frumoase ouă şi felicitări de Paşte. Iar cele mai reuşite lucrări vor fi premiate.

La ediţia din acest an au fost expuse peste o sută de lucrări, iar tehnicile folosite la realizarea ouălor de Paşte au fost dintre cele mai diverse: acuarelă, cariocă, creioane colorate sau hârtie.

Reporter: Ramona Ganescu ; Imagine: Constantin Blanaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.