Expoziție caritabilă pentru copiii cu autism

După o primă ediție de succes, organizatorii expoziției caritabile „Constanța prin ochii autismului” revin cu forțe proaspete. 7 super eroi vă invită să fiți alături de copiii care suferă de această afecțiune joi, pe data de 30 martie, in clubul constănțean Doors. Vor fi expuse o serie de fotografii imortalizate în natură, iar cei prezenți vor putea face donații. Din fondurile strânse, se vor achiziționa materiale didactice pentru Centrul de Autism Constanța.

Se joacă, râd și simt nevoia sa fie iubiți și acceptați de cei din jur. Copiii diagnosticați cu autism și familiile acestora duc o adevărată luptă pentru recuperare. Terapia este de durată, iar pe lângă boală, micuții duc o luptă permanentă cu societatea care cu greu reușește să îi accepte. Că lumea prin ochii lor este văzută de multe ori dintr-o perspectivă cu totul deosebită, ne -au convins chiar prichindeii.

7 copii diagnosticați cu autism au dat frâu liber imaginației și au importalizat niște imagini de poveste la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii.

Fotografiile vor putea fi admirate la cea de a doua ediție a expoziției Constanța prin ochii autismului.  Evenimentul se va desfășura joi, pe data de 30 martie incepând cu orele 16.00 in club Doors.

Intrarea este liberă, însă toți cei prezenți vor putea face donații. Așadar, ceea ce pentru dumnevoastră va fi un prilej de relaxare și socializare , pentru copii reprezintă șansa de recuperare. Din fondurile strânse se vor achiziționa materiale didactice pentru Centrul de Autism Constanța. La fel ca anul precedent, toți cei prezenți la eveniment nu vor pleca cu mâna goală, vor primi o fotografie la alegere, din cele expuse. Anul acesta Music for Autism s-a alăturat ca partener al proiectului.

Reporter: Camer Niță / Valentin Crîngașu; Imagine: Cristian Rizea