EXPOAPA 2019

An de an, Asociația Română a Apei organizează la Bucureștui  în incinta Palatului Parlamentului un complex de manifestări, reunite în cadrul Forumului Regional al Apei Dunăre-Europa de Est.

Președintele acestei asociații este Felix Stroe, directorul general al S.C. Raja S.A., operatorul public regional din România care alimentează populaţia Constanței cu apă potabilă și, deasemenea, se îngrijește de epurarea apelor  uzate din această zonă.

Manifestarea a debutat la începutul acestei săptămâni și își va încheia sesiunile de discuții și prezentări, mâine, 25 septembrie. În ziua inaugurală a celei de-a 21 a ediții a Expo Apa, au luat cuvântul mai multe personalități politice importante ale țării noastre, oameni care dețin puterea decizională, într-un sens sau altul în privința acestui sector.

În rândul expozanților au fost prezenți reprezentanți ai celor mai renumite firme producătoare de echipamente și tehnologii din Germania, Austria, Olanda, Italia, Spania și România.

Asociația Română a Apei facilitează și promovează colaborarea membrilor săi pentru identificarea unor noi abordări și soluții durabile și rentabile pentru îmbunătățirea calității managementului resurselor de apă și a serviciilor de alimentare cu apă, canalizare și epurare a  apelor uzate.

Reporter: Cristina Niță ; Imagine: Adrian Corchie