Explozie pe A4

La un pas de tragedie, noaptea trecută, pe Autostrada 4. Un tir încărcat cu cereale a luat foc în timp ce circula. Din fericire, șoferul a reușit să sară din cabină înainte ca flăcările să se extindă. Focul a fost atât de puternic încât două cauciucuri au explodat, bena s-a topit, iar o parte din grâul transportat a ajuns pe carosabil. Două echipaje de pompieri au fost trimise la fața locului pentru a lichida incendiul.

Tirul era încărcat cu grâu și circula pe Autostrada 4, iar, la un moment dat, în spatele cabinei au izbucnit flăcări. În momentul în care și-a dat seam ace se întâmplă, șoferul a oprit camionul și a coborât rapid din cabină.

În scurt timp, flăcările au cuprins întreaga cabină. De frica unei explozii, șoferii care circulau spre Agigea sau București au oprit pe dreapta.

Câțiva șoferi au intervenit cu extinctoare, dar nu au reușit să stingă focul.

Până la sosirea pompierilor, două cauciucuri au explodat, bena tirului s-a topit, iar o parte din grâul transportat a ajuns pe partea carosabilă.

La fața locului au ajuns două autospeciale de la ISU Dobrogea a lichida flăcările și un echipaj de la salvare.

Din fericire, flăcările au fost stinse. Autăritățile  au deschis și o anchetă pentru a stabili cauza care a dus la producerea incendiului.

Redactor: Oana Jărloianu