Explozie într-un bloc din Constanța

Victima exploziei de noaptea trecuta a murit la spitalul Bagdasar Arseni din Capitala, la doua ore dupa transfer. Deflagratia care l-a ucis a distrus si geamurile unei masini, aflata in fata blocului, iar specialistii nu exclud ca si structura blocului sa fi fost afectata.

Vecinii au crezut ca este cutremur, insa cand si-au dat seama de cele întâmplate au sunat la 112. Pana la sosirea medicilor si pompierilor, doi locatari au spart usa si l-au scos pe barbat din casa, mai mult mort decat viu.

La scurt timp, au sosit si pompierii, dar si mai multe echipaje de la serviciul de ambulanta. A fost o interventie contracronometru, iar medicii i-au acordat barbatului primul ajutor pe jos, in fata apartamentului in care avusese loc explozia.

Intre timp, pompierii au reusit sa ajunga cu ajutorul unei scari rulante in apartamentul in care a avut loc explozia. Totul in jur era complet distrus.

Pentru că avea arsuri pe aproape 98 la sută din suprafața corpului, medicii au decis să-l transporte pe pacientul de 60 de ani, cu elicopterul, in Capitală. Bărbatul a murit la două ore după transfer. Cazul a fost preluat de politisti, care impreuna cu pompierii vor incerca sa stabileasca ce a determinat explozia.

Redactor: Paul Alexe