Explozie într-un bloc din Constanța

Locuitorii din zona Palas Constanța, au trăit momente de panică, astăzi, în jurul prânzului, după ce o butelie a explodat într-un apartament. O femeie, propietara apartamentului, a fost rănită, suferind arsuri de gradul 1 spre 2 la ambele mâini.

Momente de panică în cartierul constănțean Palas. Liniștea orelor de amiază a fost bulversată de o explozie produsă într-un apartament de la parterul unui bloc afalt pe strada Bradului, în apropierea Secției 4 de Poliție. Ajunși în scurt timp  la fața locului, pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu ce risca să se extindă.

Când au intrat în apartamentul devastat de explozie, pompierii au găsit o femeie rănită, aceasta fiind transportată imediat la Spitalul Județean din Constanța.

Explozia a fost atât de puternică încât suflul său a afectat și ușile celorlalte apartamente din bloc. Mai multe persoane s-au  autoevacuat din imobil, în timp ce zece oameni au fost evacuați de pompieri. Mai mult decât atât, două autoturisme din apropierea blocului au fost afectate, geamurile acestora fiind sparte. Conform primelor concluzii trase de pompieri, cauza producerii exploziei este acumularea de gaze.

Redactor: Paul Alexe