Explozie intr-o vila din Eforie

La nici o săptămînă după ce zeci de turiști din Mamaia au ajuns la spital intoxicați cu fum, în urma unui incendiu izbucnit la centrala termică a hotelului, alți vizitatori cazați la Eforie au trecut prin clipe de coșmar. De data aceasta centrala termică a sărit în aer în timp ce oamenii erau în locuință. Trei persoane, printre care și o fată de 15 ani ani au fost rănite, iar proprietarul imobilului se află, în stare critică, la spital. Barbatul incerca să repare centrala si aparatul i-a explodat în față.

Au crezut că e cutremur cînd a explodat centrala termică. Martorii scenelor de coșmar povestesc primele clipe de după deflagrație.

Mai mulți turiști care erau in camere au fost afectati de suflul exploziei insa cel mai grav ranit este proprietarul pensiunii. Anchetatorii cred ca el este si cel vinovat pentru aceasta explozie.

Trei echipaje de la Serviciul de Ambulanță au ajuns imediat la fata locului și i-au preluat pe cei trei răniți. Femeia și fata de 15 ani erau stabile, însă bărbatul era mai mult mort decît viu.Odata ajunsi la Spitalul de Urgenta Constanta cadrele medicale au decis sa trimita unul dintre pacienti la Bucuresti cu elicopterul SMURD.

Turistii care au scapat nevatamati au renuntat la vacanta.

Inspectorii de la ISCIR vor expertiza centrala termică pentru a stabili care a fost cauza deflagrației.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: George Dima