Explicațile unui “divorț” la Farul Constanța

Debarcarea antrenorului farist Viorel Tănase a ridicat mai multe semne de întrebare. Dorind să facă lumină în acest caz, conducerea clubului constănțean a organizat , la sediul clubului, o conferință de presă.  Au fost prezenți, Marian Diaconescu fostul președinte al grupării dobrogene,  Cristi Munteanu, vicepreședintele și actualul antrenor principal, Ion Barbu. Președintele Marcel Lică se află în covalascență după o operație suportată, de curând. Marian Diaconescu a explicat contextul în care s-a produs divorțul de tehnicianul Viorel Tănase.

Cristi Munteanu s-a arătat, la rândul lui, dezamăgit de modul în care s-a prezentat echipa, considerând firească schimbarea antrenorului.

Mai laconic a fost antrenorul Barbu, care s-a mulțumit să spună că numirea sa este un vis împlinit. El își dorește să promoveze cu Farul în liga întâi, în sezonul viitor.

Contractul noului tehnician se întinde pe durata unui an și jumătate, cu drept de renegociere. Barbu va debuta în postură de principal, miercuri, la partida din deplasare cu Dunărea Galați.

Reporter: Nicu Dolea ; Imagine: Matei Ghioc