Experiențe noi pentru viitorii dascăli

Viitorii dascăli constănțeni i-au susținut astăzi pe micii artiști preșcolari, de la Grădinița Perluțele Mării, în cadrul unui eveniment care s-a desfășurat la Casa de Cultură din oraș. Manifestarea face parte din proiectul Erasmus Plus, finanțat de Uniunea Europeană.

Părinți, bunici, educatori și viitori dascăli, cu toții au fost prezenți astăzi la Festivalul Multicultural de Dans și cântec. Protagoniști au fost chiar prichindeii grădiniței Perluțele Mării. Evenimentul s-a desfășurat în cadrul programului european Erasmus plus și a fost dedicat preșcolarilor și familiilor acestora.

Nu doar părinții au fost cei care i-au susținut pe micii artiști ci și reprezentanți ai Universității Ovidius și viitori dascăli, studenți ai Facultății de Psihologie și Științele Educației de la specializarea Pedagogia Învățământul Primar și Preșcolar.

Potrivit reprezentanților Universității Ovidius, toți copiii au dreptul la educație, indiferent de origine sau mediul socio-cultural din care provin.

Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității Ovidius se numără printre facultățile constănțene cu cel mai mare număr de studenți.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: George Dima