Executare silită cu scandal monstru

De peste două decenii durează neînțelegerile între cele două familii vecine, de tot de atunci se judecă și nici măcar o hotărâre definitivă obținută în instanță nu reușește să-i convingă pe oameni să renunțe la orgolii.

Membri familiei Butcaru s-au așezat ca un zid în fața autorităților, care au venit să aplice sentința de executare silită. Ei îi acuză pe cei din familia Rumbecu că au obținut o parte din teren prin mijloace ilegale și că vor să le dărîme abuziv un corp de casă.

Schimburile de replici tăioase și dorința de răzbunare au fost tranșate de executorul judecătoresc care îi reprezintă pe cei din familia Rumbecu.

Chiar și așa, utilajele nu și-au putut croi drum în curtea comună, în schimb un echipaj de Ambulanță chemat să intervină după ce unui membru ai familiei Butcaru i s-a făcut rău, a fost factorul decizional în disputa dintre cele două tabere.

După o zi întreagă pe care au petrecut-o în frig și ploaie, la scurt timp după plecarea ambulanței, cele două parți par să fi ajuns la un compromis.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Nicu Cavachi