(EXCLUSIVITATE) Copil călcat de un autobuz în zona Fabrica de Pâine din Năvodari

Ţipătul femeii a devenit asurzitor cînd medicii i-au spus că fetiţa ei este moartă. Manevrele de resuscitare nu au dat niciun rezultat pe trupul slăbit al copilei. S-a zbătut între viaţă şi moarte mai bine de două ore, pentru că imediat după accident nicio ambulanţă nu şi-a făcut apariţia. Ambele se aflau în apropierea trecerii de pietoni de la intersecţia străzilor Albinelor cu Rândunelelor din Năvodari cînd au fost luate în plin de un autobuz ce efectuază curse regulate spre Constanţa.

Un medic care a văzut momentul impactului le-a sărit celor două în ajutor. A luat fata de sub roţile autobuzului şi a dus-o cu maşina personală la sediul ambulanţei din Năvodari. A crezut că aici găseşte ajutor, însă s-a înşelat. Nici una din autosanitare nu avea aparatura necesară unei astfel de intervenţii. Agonia a durat încă jumătate de oră până a ajuns o ambulanţă de la Constanţa.

Cu fiecare minut care trecea şansele fetiţei de supravieţuire scădeau dramatic. După mai bine de 45 de minute de manevre de resuscitare, medicii i-au dat mamei vestea. Inima copilei a încetat pentru todeauna să mai bată.

Rând pe rând la sediul ambulanţei au ajuns rudele. După două minute de aşteptare unchiul a avut şi el nevoie de ajutorul medicilor. La fel şi bunicii copilei, dar şi mama care nu a mai ieşit din starea de şoc. Unii martori spun că şoferul vinovat de accident nu s-a asigurat, alţii însă îl acuză că număra banii primiţi de la călători. Poliţiştii i-au deschis dosar penal şi il cercetează pentru ucidere din culpă.

Reporter: Sorin Hulubei ; Imagine: Victor Nita / Alex Ionescu