Evenimentul Gala Tânărului Actor HOP a devenit deja o traditie (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6N2wmAKqEII[/youtube]Tinerii actori înscrişi la competiţia Gala HOP, din Mangalia, i-au lasat masca pe spectactori şi au reusit sa smulga ropote de aplauze. Una dintre concurente a avut o scenă cel puţin bizară, în care publicul nu şi-a putut da seama dacă replicile fac parte din rol sau sunt urmarea unei… căderi nervoase.

Nimeni nu si-a putut da seama daca acele replici au fost intr-adevar transmise publicului sau faceau parte din rolul interpretat. Cert este ca daca la inceputul festivalului mai marii actori se minunau de alegerile facute  de concurenti anul trecut, iata ca nici acest an nu a facut exceptie.

Scenele alese de tinerii actori sunt, de multe ori, surprinzătoare. Claudia, de exemplu, concurenta în cadrul festivalului, spune ca rolul pe care l-a interpretat i-a fost recomandat de o fosta castigatoare a concursului.

Evenimentul Gala Tânărului Actor HOP a devenit deja o traditie, iar iubitorii teatrului nu ratează niciun moment din competiţiei.

Gala Tanarului Actor Hop se incheie sâmbătă cu festivitatea de premiere.

Reporter: Corina Hrom ; Dragos Ivan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.