Evenimente neplăcute la Constanța

Zi neagră  la Constanța. O femeie a fost găsită fără suflare într-o camera de hotel, iar un bărbat a murit după ce a căzut peste bordul unei nave.

O femeie în vârstă de 50 de ani a fost găsită fără suflare, într-un hotel din municipiul Constanța. Era din Galați și venise la Constanța, la un curs de perfecționare.  Aceasta fusese dată dispărută pe Facebook, de o prietenă,  chiar cu o zi înainte de a fi găsită moartă.

”Prietena mea (Iofcea Cristina) este dispărută din data de 29.01.2018. Vă rog frumos dacă cineva are informații despre ea sau mașina cu care a plecat, sunați la..”, a scris o femeie pe rețelele de socializare.

 La scurt timp după acest mesaj , femeia a fost găsită decedată în camera unui hotel din municipiul Constanța. La faţa locului au ajuns şi poliţiştii, care presupun că ar fi vorba despre o sinucidere.

Un alt eveniment  tragic a avut loc în dana 39 a portului Constanța. Un barbat în vârstă de 50 de ani a cazut în apă. În timpul operațiunii de dezamarare a mărfii de pe capacul navei acostată în dană, lucrătorul a alunecat peste bordul navei. A fost găsit și scos de către scafandri, decedat, după aproximativ o oră. Evenimentul este cercetat de către reprezentanții ITM Constanța.

Redactor: Sondra Sandu