Eveniment tragic în Italia

Italia este în lacrimi! Trei persoane și-au pierdut viața și peste 100 au fost rănite într-un tragic accident feroviar ce a avut loc în apropierea orașului Milano. În acest moment nu se stie exact dacă din rândul răniților fac parte și cetățeni români.

Un grav accident feroviar  a avut loc, aprope de Milano.  Un tren regional a ieșit de pe șine în stația Pioltello Limito, la aproximativ 40 de kilometri de Milano. Trenul cu șase vagoane plecase din Cremona, situat la 90 de kilometri sud-est de Milano, în jurul orei 05.30, și transporta pasageri spre serviciu, în centrul metropolei Italiei.

Sunt cel puțin trei morți iar numărul răniților se ridică la peste 100 de persoane, dintre care zece sunt în stare gravă, după cum relevă primele bilanțuri după eveniment.

Primul ajutor acordat celor mai grav răniți s-a efectuat pe un câmp localizat la câțiva zeci de metri de locul tragediei.

După accidentul feroviar din iulie 2016 din regiunea Puglia, când 23 de persoane au decedat, acest accident este cel mai tragic din Italia.

Redactor: Mihaela Țânțaru