Eveniment pentru pasionații de astronomie

Biblioteca Națională a României va găzdui Festivalul de Explorare Spațială și Astronomie „ASTROFEST 2017”. Evenimentul va avea loc chiar de Ziua Astronomiei, sâmbătă, 6 mai. Cei interesați vor avea ocazia să participe la o întâlnire cu cosmonautul Dumitru Prunariu. Programul va cuprinde observații astronomice, curs de astrofotografie, expoziție astrofoto, prezentări și ateliere și un spectacol pentru copii.

Luna Aprilie a fost dedicatat astronomiei deoarece, ca in fiecare an, a fost marcata luna modiala a astronomiei.

Un mare eveniment pentru pasionatii de astronomie si iubitorii cerului se va desfasura și în acest sfarsit de saptamana in capitală, la Biblioteca nationala a Romaniei.

Festivalul de Explorare Spațială și Astronomie „ASTROFEST 2017 va cuprinde și o întâlnire cu cosmonautul Dumitru Prunariu. La 36 de ani de la zborul său spațial, acesta va impartasi experiența sa cu toți cei pasionati de misterele universului și ale spațiului cosmic. Întâlnirea va fi completată și de o discuție pe teme științifice cu profesorul Alexandru Mironov  și echipa sa. Seria de observații astronomice va cuprinde un science show pentru copii și un concert de muzică electronică. De asemenea, programul va cuprinde observații astronomice, curs de astrofotografie, expoziție astrofoto, prezentări și ateliere și un spectacol pentru copii.