Eveniment inedit la malul mării

InterRegio Special – Ofertă pentru 2. Așa sună  anunțul CFR Călători pentru cuplurile care circulă astăzi cu trenul de la Constanța spre București. Mai multe aflați în materialul următor.

Cea mai romantică zi a anului poate fi sărbătorită și în tren. Asta și-au spus cei din conducerea CFR Călători Constanța. Dacă tot am preluat această sărbătoare de la americani, de ce să nu fie și cu folos cetățenilor? Așa se face că a apărut o ofertă inedită, adresată tuturor îndrăgostiților.

Și cum altfel să fie celebrată dragostea decât printr-o căsătorie, fie ea doar de o zi.

Din minunatul cadru nu putea lipsi nici… Cupidon!

Conducerea CFR a afirmat că, reducerea de 50%  din tariful biletului întreg este valabilă pentru călătoriile la orice clasă. Aceasta aplicându-se  la achiziționarea a două bilete pentru același tren IntreRegio. Oferta este disponibilă exclusiv la casele de bilete din stațiile CFR. Aceasă surpriză plăcută i-a încântat pe constănțenii care călătoreau cu sau fără pereche.

Așa că domnilor, dacă ați ratat ziua de 14 februarie veți mai avea încă o șansă pentru a vă plimba partenerele cu trenul. Oferta este valabilă și pe 24 februarie , de Dragobete.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea