Eveniment emoționant la Năvodari

Enoriasi si reprezentanti ai administratiei publice locale din Navodari au asistat, ieri seara, la o slujba emotionanta, prilejuita de reinnoirea juramintelor in fata lui Dumnezeu a doi credinciosi. Protagonisti au fost Parintele Andrei Salomia si sotia acestuia, Valentina.

Biserica Buna Vestire din Navodari a fost neincapatoare pentru cei ce au dorit sa fie alaturi de preotul paroh Andrei Salomia si sotia acestuia, Valentina. Cei doi au aniversat 25 de ani de casatorie, moment pe care au dorit sa-i marcheze prin reinnoirea juramintelor in fata lui Dumnezeu. Slujba de multumire a fost oficiata de Inalt Prea Sfintia Sa Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului si un sobor de preoti din localitate.

Alaturi de miri, a fost prezent si primarul orasului Navodari, Nicolae Matei. Seful administratiei navodarene i-a felicitat, parintelui Salomia amintindu-i o expresie cunoscuta si confirmata in timp, potrivit careia in spatele unui barbat puternic se afla o femeie puternica. Totodata, edilul i-a amintit ca o menire importanta a sa este aceea de a sluji biserica.

Evenimentul emotionant si important din viata parintelui Andrei Salomia a avut loc chiar in lacasul de cult in care acesta slujeste, biserica Buna Vestire din Navodari.

Redactor: Elenis Vlahbei