Eveniment dedicat tinerilor

Forumul Tinerilor din România, alături de Uniunea Studenților din România se implică în realizarea unui viitor durabil pentru tinerii din toată țara, inclusiv pentru tinerii constănțeni. Se urmărește consultarea acestora în vederea realizării raportului de țară cu privire la problemele întâmpinate de aceștia.

Tinerii din Constanța vor fi consultați despre oportunițățile pe care le regăsesc în piața muncii cât și despre nevoile pentru a deveni oameni mari!

Se lansează astfel proiectul național ”Raise YOUth Voice!” ce constă în organziarea unor consultări în peste jumătate din județele țării, precum și în mediul on-line, în baza unui chestionar  (https://www.123formbuilder.com/form-3331957/).

 Constanța va fi primul oraș în care se va organiza cea dintâi consultare din acest an și vizează oportunitățile și nevoile tinerilor din mediul rural și urban, urmând să fie abordate teme despre educație, rezultatele acesteia și piața muncii, media și fake news-urile, dezvoltarea durabilă, discriminarea și chiar despre drepturile omului. Evenimentul va avea loc luni, 19 februarie, în Sala SMART a Colegiului Național „Mircea cel Bătrân”, începând cu ora 14:00 la care vor participa reprezentanți din cadrul autorităților publice locale, precum și din cadrul altor instituții din județ. Intrarea este liberă!

Redactor: Sondra Sandu