Eveniment caritabil desfășurat în universitățile din Constanța

Un eveniment caritabil dedicat copiilor mobilizează toate ligile studențești de la universitățile de stat din Constanța. Până la sfârșitul lunii, constănțenii mari și mici care vor să ajute, pot dona obiecte de îmbrăcăminte, cărți, jucării și alte lucruri de reală nevoie pentru copiii din centrele de plasament.

Aflat la prima ediție, Kids for Kids este primul eveniment caritabil din Constanța care mobilizează toate ligile studențești de la universitățile de stat din municipiu, pentru a dărui zâmbete copiilor din centrele de plasament.

Prima etapă a evenimentului a început în această săptămână și se încheie la sfârșitul lunii. În această perioadă, constănțenii mari și mici care vor să ajute, pot dona obiecte de îmbrăcăminte, cărți, jucării și alte lucruri de reală nevoie pentru copiii din centrele de plasament, mai puțin alimente perisabile. Au fost amenajate standuri de colectare în toate locațiile partenere, unde studenții, elevii și toți ceilalți doritori pot aduce cadourile lor către copii.

Standuri de colectare sunt amenajate în cadrul celor trei universități de stat din Constanța:Universitatea Ovidius, Academia Navală Mircea cel Bătrân și Universitatea Maritimă.

Luna viitoare, 100 de copii din centrele de plasament vor primi cadouri și vor beneficia de o zi specială, cu activități pe placul lor, printre care se numără un spectacol de teatru și un mini-concert.

Ideea evenimentului Kids for Kids a pornit de la reprezentanții unui club sportiv din Constanța.

Redactor: Isabela Boantă