Evacuare cu scandal, în această dimineață, în plin centru al Constanței

Jandarmii au intervenit în forță pentru a evacua o familie dintr-un imobil situat pe strada Arhiepiscopiei. Familia evacuată spune că evacuarea nu este “tocmai” legală și că totul se face abuziv.

O familie a fost evacuată silit, luni dimineață, din imobilul în care locuia, situat pe strada Arhiepiscopiei, din Constanța. La capătul mai multor ani de procese, justiția a decis retrocedarea imobilului în care locuia familia Tagariciu, către firma Al Storm Company, avându-l administrator pe Alexandru Papadumitru. Aceasta a obținut în instanță evacuarea familiei Tagariciu, iar jandarmii au asigurat punerea în execuție a deciziei judecătorești. La faţa locului s-au aflat un echipaj al Jandarmeriei, unul de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea şi o maşină de la Ambulanţă.

Locuitorii casei spun că ar fi vorba despre o retrocedare nu tocmai legală şi s-au plans că totul se face abuziv.

La un moment dat, deoarece un bărbat refuza să părăsească propietatea, jandarmii au intervenit cu forța pentru a-l scoate afară din curte.

Deoarece oamenii ameninţau că îşi dau foc și că vor da drumul la butelie şi vor arde ca să nu fie scoşi din locuinţă, pompierii de la ISU Dobrogea au intervenit preventiv și au scos toate buteliile din casă. În final, evacuarea a decurs fără alte incidente.

Redactor: Mihaela Ciorbaru