Emoții și multe speranțe de viitor pentru elevii claselor a VIII-a de la Școala “George Enescu” din Năvodari (VIDEO)

După ani întregi de studiu iată că a sosit şi momentul absolvirii. Deocamdată nu se pot bucura încă  de vacanţă pentru că îi aşteaptă primul examen important din viaţa lor.

Festivitatea de premiere s-a desfășurat la Casa de Cultură din Năvodari. Sala a fost plină iar părinții au ocupat primele rânduri pentru a-și susține copiii. Emoțiile au fost mari atât pentru  elevi cât și pentru profesori care s-au despărțit cu greu de o noua generație pe care au au format-o.

Șefa de promoție, Nona Chelaru a absolvit cu media 10. Pe lângă diplomă și felictări Nona a primit și suma de 600 de lei din partea Asociației de Părinți pentru recunoașterea muncii pe durata celor 8 ani .

Nu numai elevii au fost premiați, ci și cadrele didactice. Pentru că nu a mai rămas mult până când elevii vor intra în focurile examenelor, dascălii nu uită să îi încurajează pe elevi.

Absolvenţii claselor a opta se despart cu tristeţe de colegi şi profesori dar pornesc cu încredere într-o nouă etapă . sunt încrezători că vor trece cu bine de testele naționale și nu-și vor dezamăgi părinții și cadrele didactice.

Reporter: Camer Negip ; Imagine: Bogdan Inel