Emoții mari pentru vedetele din lumea filmului

globurile de aurCea de-a 70-a ediție a Galei de decernare a premiilor Globul de Aur, unul dintre cele mai importante evenimente din industria cinematografică, va fi transmisă live, în limba originală, nedublată, în noaptea de duminică spre luni, de la ora 3.00. Evenimentul, care are loc la Beverly Hilton Hotel din Los Angeles, va reuni o mulțime de celebrități din showbiz.

Lungmetrajul „Lincoln“, regizat de Steven Spielberg, a primit cele mai multe nominalizări – şapte – şi este urmat în topul selecţiilor de „Django Unchained“ şi „Argo“, care au primit câte cinci nominalizări, inclusiv la categoria Cel mai bun film-dramă.

Totodată, serialul „Homeland“ a primit cele mai multe nominalizări – patru – în categoriile dedicate producţiilor de televiziune. Pe de altă parte, producţiile unei televiziuni americane au primit 17 nominalizări la ediţia din acest an a premiilor, printre care: Cel mai bun serial dramă – „Boardwalk Empire“, „The Newsroom“, Cel mai bun actor într-un serial dramă – Steve Buscemi – „Boardwalk Empire“, Jeff Daniels – „The Newsroom“, Cel mai bun serial de comedie – „Girls“, Cea mai bună actriţă într-un serial de comedie – Lena Dunham – „Girls“, Julia Louis Dreyfus – „Veep“; Cea mai bună miniserie – „The Girl“, „Game Chance“. Gala de decernare a premiilor Globul de Aur este un indicator important pentru Oscar, mulşi dintre cei care câştigă un trofeu aici au şanse mari şi la un premiu al Academiei Americane de Film. Gala Oscar 2013 va avea loc pe 24 februarie.

Pentru mai multe detalii si imagini video va rugam urmariti jurnalul Litoral TV

Redactor: Doina Sirbu