Emoții mari pentru absolvenții Școlii Nr. 2 din Năvodari (VIDEO)

Banchetul de final de clasa a VIIIa i-a adus împreună,  pentru ultima oară, oficial, în cadrul unei petreceri de neuitat organizată într-un restaurant de lux din Mamaia.

Așa își vor aminti tinerii ultima lor întâlnire oficială, ca absolvenți ai gimnaziului Școlii Nr. 2. Pentru a marca momentul, profesorii au ținut să fie și de această dată, alături de ei. Atracția serii a fost concursul de Miss și Mister. Concurenții au fost supuși la mai multe probe distractive.

Dacă la proba de dans s-au descurcat de minune, la proba de dicție unii dintre ei au reușit să creeze momente amuzante. La proba de cultură generală însă, lucrurile au devenit serioase. La final cei care au reușit să fure toate privirile serii au primit titlul de Miss și Mister.

Scena înconjurată de apă s-a transformat apoi într-un ring de dans neîncăpător pentru tinerii dornici de distracție. Nici momentele emoționante nu au lipsit. Au vărsat lacrimi, s-au îmbrățișat și au făcut poze pentru a păstra amintirea serii în care s-au despărțit atât de coleg cît și de profesori și în care au pășit, optimiști spre viitor. Seara a continuat pe ringul de dans, unde tinerii s-au distrat până în zorii zilei.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Matei Ghioc