Emerald Princess, la Constanța

Plina de distractie, colorata si luminoasa, nava te incanta de indata ce pasesti in holul principal, cu lifturile sale panoramice si sculpturile sale elegante. Deasupra, se afla un imens tavan din sticla, cu priveliste spre cer, iar de jur imprejur totul e decorat in lemn de esenta nobila. Turiștilor le sunt satisfăcute cele mai sofisticate cerințe, dar totul, evident, la un preț pe măsură.

Avand inaltimea unui bloc cu 20 de etaje si o lungime de aproape 300 de metri, “Emerald Princess” are o suprafata totala de peste 20 de ori mai mare decat un stadion olimpic. Incaperile elegante, atentia pentru detalii si culorile relaxante transforma Emerald Princess intr-un vas de croaziera atat de confortabil incat a devenit cel mai iubit vapor din intreaga flota “Princess”.

Echipajul pachebotului cuprinde numeroase  naţionalităţi, printre care, evident, și români. Nava de pasageri a făcut o escală de numai 11 ore în portul Constanţa, iar de pe urma ei au câştigat autorităţile portuare, companiile de agenturare, de pilotaj şi remorcaj. Cel mai mult au profitat agenţiile de turism şi transportatorii auto, muzeele din Constanţa şi Histria, precum şi producătorii de vinuri de la Murfatlar.

Redactor: Mihaela Sinca