Elevii Liceului Teoretic Anghel Saligny din Cernavodă au fost invitaţi în acest weekend la bal

Elevii claselor a IX-a au avut parte de o petrecere de bun venit organizată minuţios de colegii mai mari. Deja tradiţionalul bal al bobocilor a reunit laolaltă cadre didactice şi elevi dornici de distracţie. Indrumaţi de profesori şi diriginţi, tinerii claselor a XII-a s-au pregătit din timp, pentru a îi primi cum se cuvine pe bobocii liceului Teoretic Anghel Saligny din Cernavodă. Din cadrul petrecerii nu au lipsit tradiţionalele concursuri, printre care probele de dans, de aptitudini şi de alegere a unei Miss şi Mister.

Eleganţi şi cocheţi, cu piese vestimentare în culori pastelate, bobocii s-au distrat de minune şi au reuşit să treacă de probele impuse de colegii mai mari.

Si dacă până acum la bal bobocii îşi puteau alege piesele vestimentare dupa bunul plac, în acest an aspiranţii la titlul de Miss şi Mister boboc au fost nevoiţi să respecte un dress code, impus de membrii juriului.

La finalul serii toţi concurenţii au fost răsplătiţi cu premii şi diplome, iar fericiţii câştigători au fost felicitaţi de profesori şi colegi.

Reporter: Roxana Oprea ; Imagine: Valentin Babusca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.