Elevii de liceu din Medgidia au ieșit în stradă în memoria victimelor din Colectiv

Cu fiecare zi care trece, numărul deceselor din Clubul Colectiv crește. Pentru a-și demonstra solidaritatea, elevii liceelor din Medgidia au ieșit în stradă. Tinerii au scandat sloganuri ca : „România, trezește-te!”, „Ieșiți din casă, dacă vă pasă” sau „Corupția ucide”. Prin demersul lor adolescenții au încercat să tragă un semnal de alarmă.

Solidaritate. Acesta este cuvântul care definește manifestările organizate în toată țara, după tragedia din clubul bucureștean Colectiv. Elevii liceelor din Medgidia au ieșit în stradă cu scopul de a trage un semnal de alarmă, dar și pentru a strânge fonduri pe care să le doneze celor aproximativ 150 de răniți.

Adolescenții au scandat sloganuri ca : ”România, trezește-te!”, Ieșiți din casă dacă vă pasă!”, ” Jos corupția!”, ”Țara se ridică, să vă fie frică!”.

Care este mesajul tinerilor?

Pentru a ajuta familiile celor decedați și pe răniți tinerii au organizat un târg al solidarității în Piațeta Decebal. Elevii au vândut orice s-a putut: de la cărți, la brățări, la prăjituri făcute în casă și accesorii, iar banii îi vor dona.

Redactor: Paul Alexe