Elevii de la Liceul Ovidius care au obținut nota 10 la simulare sunt olimpici la matematică (VIDEO)

Într-o vreme în care nota 10 devine o perspectivă îndepărtată pentru tot mai mulți elevi, unii dintre ei ne arată că se poate. Performanțele sunt rezultatul unui studiu îndelungat, mărturisesc cei doi elevi care au obținut nota maximă la simularea de la matematică. Aceștia au rezultate deosebite la învățătură, dar încă din primele clase au dat dovadă de un interes aparte pentru științele exacte. De-a lungul anilor au reușit să se remarce la olimpiade și concursuri și nu s-au întors fără să obţină vreun premiu sau calificare.

Spre deosebire de mulţi elevi, care fac pregătiri suplimentare contra-cost cu cadrele didactice, micii matematicieni spun că lucrează la foc continuu acasă. Deși mare parte din timp și-l petrec descifrând tainele matematicii, elevii spun că nu neglijează nici celelate materii. În ceea ce privește liceul unde doresc să își continue studiile, ambii au aceeași preferință, Liceul Ovidius.

Ca orice adolescenți , Aida și Ștefan au și hobby-uri. În puținul timp liber pe care nu îl alocă studiului,  fac fotografii, joacă baschet și se uită la filme.

Reporter: Camer Negip ; Imagine: Alex Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.