Elevii constănţeni au dat lecţii de viaţă (VIDEO)

Tinerii au urcat pe scena amplasată intr-un mall din oraş pentru a susţine campania demarată de Penitenciarul Poarta Albă în colaborare Inspectoratul Şcolar Județean Constanța.  În cadrul spectacolului liceeni au cândat, au dansat și au fost actori pentru câteva momente.

Spectacolul susţinut într-un mall din Constanţa a debutat cu un mini recital al corului de la Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân. Odată spartă gheaţa, pe scenă au urcat şi elevii colegiului naţional pedagogic care au interpretat melodii cunoscute din repertoriul naţional şi internaţional. Un momenta aşteptat a fost cel al trupei Words on Sand. Deşii au avut emoţii tinerii au dat tot ce a fost mai bun.

Scopul evenimentului organizat de Penitenciarul Poarta Albă în colaborare cu Centrul Județean de Asistență Educațională și Inspectoratul Județean Constanța a avut şi o componentă educativă. Organizatorii vor să tragă un semnal de alarmă în rândul tinerilor cu privire la creşterea fenomenului infracţional.

La sfărșitul evenimentului cei mai buni participanți au fost răsplătiți cu diplome și bonuri de cumpărături. În total au urcat pe scenă elevi de la 6 licee din Constanţa.

Reporter: Cristina Plesca ; Imagine: George Dima