Elevi în vizită la RAJA (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=edDI8sAEu4w[/youtube]Au învăţat, s-au întrecut în cunoştinţe, iar astăzi au, în sfârşit, program de voie! Vorbim despre elevii care au participat în această săptămână la Olimpiada de ştiinţe ale naturii, găzduită la Constanţa. Tinerii au vizitat cu mare interes staţia de epurare a societăţii RAJA SA, mai ales că toţi sunt pasionaţi de diferitele procese prin care trece apa înainte să ajungă în robinete.

Peste 100 de elevi din toată ţara, însoţiţi de cadrele didactice, au participat miercuri la vizita organizată de compania RAJA SA la sediul staţiei de epurare. Tinerii au profitat de ocazie ca să afle mai multe despre procesul de purificare a apei, cu atât mai mult cu cât toţi sunt olimpici la ştiinţele naturii.

Pentru cei mai mulţi dintre elevi, aceasta a fost prima vizită la o staţie de epurare şi, din acest motiv, entuziasmul lor a fost pe măsură.

Elevii au participat luni şi marţi la Olimpiada de Ştiinţe Naturale, iar miercuri, pentru a mai reduce din stresul aşteptării rezultatelor, au avut program de vizitare a oraşului.

Reporter: Cristina Plesca ; Imagine: Alex Brinzaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.