Elev agresat pe holul școlii

Caz șocant petrecut într-o școală din orașul Constanța! Un copil a fost batut de trei mame chiar pe holurile unitații de învățământ.

Imagini șocante au fost surprinse într-o școală din orașul Constanța. Un elev în vârstă de 13 ani, a fost bătut de mamele ale altor elevi, cursanți ai aceleiași școli. Femeile veniseră să depună o plângere împotriva sa. Incidentul s-a petrecut în timpul orelor de curs chiar pe coridorul instituției.  Mama băiatului a postat imaginile video din timpul agresiunii pe o rețea de socializare, de unde au fost  preluate imediat de sute de persoane care s-au arătat revoltate de incident.

„Copilul meu a fost bătut cu bestialitate de către trei mămici în şcoala gimnazială 28, Dan Barbilian din Constanţa”, a scris femeia.

În film se vede cum trei femei lovesc elevul în timp ce mai mulţi copii aleargă şi tipă speriaţi pe holul şcolii. Mama copilului o acuză pe directoarea şcolii că a vrut să muşamalizeze incidentul.

„Nu ne-a lăsat directoarea să discutăm cu poliţia. Iar poliţiştii voiau să semnez ceea ce eu nu văzusem”.

Băiatul de 13 ani a fost dus de ambulanţă la spital, fiind externat în cursul serii. În cursul acestei dimineți copilul s-a prezentat la Serviciul de Medicină Legală pentru a i se elibera un certificat, ca după aceea părinţii să poată depune o plângere penală la parchet. Poliţia şi Inspectoratul Şcolar Judeţean au demarat cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Redactor: Sondra Sandu