Elena Udrea – la instanță, după ieșirea din arestul la domiciliu

Fostul ministru al Dezvoltării din vremea Guvernului Boc, Elena Udrea, s-a prezentat, marţi, la Curtea de Apel Bucureşti, la  un nou termen în dosarul privind finanţarea campaniei electorale din 2009, unde este judecată împreună cu Ioana Băsescu şi Dan Andronic.

Fostul ministru și-a pus masca la gura la intrare în Curtea de Apel și a stat de vorbă cu jurnaliștii. Udrea a povestit cum a trecut prin această perioadă de izolare.

În legătură cu dosarul pentru care a sosit la Curtea de Apel, Elena Udrea a precizat că are de gând, cumva, să schimbe ritmul procesului penal.

Întrebată de jurnaliști ce părere are despre măsurile impuse de Guvern pentru prevenirea răspândirii epidemiei, Udrea a precizat că a respectat toate  normele.

Fostul ministru a spus că lucrează la unele proiecte noi, însă nu a dat prea multe detalii și că va anunța la momentul potrivit despre ce este vorba.

De precizat că aceasta este prima apariție publică a Elenei Udrea, după ridicarea măsurii arestului la domiciliu. Procesul pentru care s-a prezentat la instanță se referă  la finanțarea campaniei lui Traian Băsescu din 2009. De asemenea, Elena Udrea a fost  condamnată definitiv la şase ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”.

Redactor: Daniel Albu