Elena Hanu, noul inspector şcolar de educaţie fizică

Începutul de săptămână a venit cu schimbări în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa. Dragoş Octavian Ciucan, Inspector școlar de Educaţie fizică, a fost înlocuit de Elena Hanu. Motivul: cel revocat nu a avut proiecte notabile.

La începutul acestei săptămâni, Inspectorul şcolar general, Petrică Miu, l-a revocat din funcţia de Inspector şcolar de Educaţie fizică pe Dragoş Octavian Ciucan, nemulțumit fiind de activitatea acestuia. Pe poziția rămasă vacantă, a fost numită Elena Hanu, profesor titular în cadrul Colegiului Naţional „Mihai Eminescu” din Constanța.

Inspectorul general a ținut să precizeze motivele pentru care a ales să facă aceste schimbări în cadrul echipei ISJ:

„Din păcate, Dragoş Ciucan nu a avut activităţi, acţiuni şi proiecte notabile. De exemplu, sportivi de marcă ai sportului constănţean nu prea au fost băgaţi în seamă în această perioadă. În schimb, Elena Hanu are mai multe proiecte care mi-au plăcut foarte mult, inclusiv pentru implicarea marilor campioni în activităţile de promovare a sportului constănţean. Dorim să îi avem lângă noi şi de aceea, în perioada următoare, ne vom întâlni cu aceştia pentru a le propune ideile noastre”.

Noul inspector, Elena Hanu, a declarat că va ocupa această poziție timp de un an, până la organizarea concursului de ocuparea a funcției. Fostul șef pe probleme de educație fizică, Dragoş Ciucan, cel mai probabil, se va întoarce la catedră.

Redactor: Ramona Caba