Efectele eclipsei totale de Soare

Un nou fenomen atronomic va avea loc în acestă seară. Este vorba despre cea de a 11-a Eclipsă de Soare din secolul 21. Deși, nu va putea fi văzută în România, va fi prima Eclipsă de Soare care se va putea vedea din Statele Unite ale Americii.

O eclipsă de Soare se produce atunci când Luna trece prin fața Soarelui. Fiecare eclipsă de Soare are o poziție proprie și se poate vedea doar dintr-o zonă anume de pe glob. Anul acesta, fenomenul va putea fi văzut în America. Eclipsa se va produce la ora 20:45, ora României. Eclipsele totale de Soare au loc mult mai rar decât cele parțiale și permit executarea unor studii astronomice speciale.

În urma acestui fenomen astronomic, astrologii prezic schimbări pentru toate semnele zodiacale. Aceste schimbări se vor face simțite pe parcursul a șase luni. Eclipsa se va produce în semnul zodiacal Leu, ceea ce ne va face să fim mult mai preocupați de sine și nu vom permite să fim câlcați în picioare. Nativii Berbec sunt primii care vor avea noroc în dragoste, de pe urma acestui fenomen astronomic. Ei vor fi mai echilibrați și calmi. Cei aflați într-o relație vor fi mult mai tandri și pot decide să se căsătorească. Nativii Taur vor beneficia de mult magnetism în fața sexului opus. Cei singuri vor intra foarte rapid într-o relație. Nativii Gemeni vor observa că vor avea din ce în ce mai multe oferte de a călători, pe care nu le vor refuza. Nativii Rac vor lăsa viața personală pe locul doi. Aceștia vor simți nevoia să se concentreze mai mult pe carieră. Nativii Leu sunt răsfățați zodiacului. Vor deveni mult mai prietenoși și vor simți nevoia să își ajute prietenii. Prietenia va fi pe primul plan pentru acest nativ, în următoarele 6 luni. Nativii Fecioară vor trebui să îi mai lase și pe ceilalți să își rezolve treburile. Spiritualitatea va fi cuvântul de bază pentru acest nativ. Nativii Balanță nu trebuie să își piardă echilibrul. Aceștia vor deveni mult mai preocupați de propria persoană, mai temperamentali și chiar vor accepta să se afle în poziții de conducere. Nativii Scorpion vor avea noroc la bani. Romantismul va fi cuvântul după care se vor ghida. Cei singuri au toate șansele să își întâlnească partenerul mult visat. Nativii Săgetător vor veni cu rezolvarea la toate problemele care le vor ieși în cale. Nu se vor supăra dacă le vor rezolva și pe ale altora. Nativii Capricorn vor fi mult mai atașați de viața de familie. Ca și în cazul Nativilor Berbec, cei aflați într-o relație vor fi mult mai tandri și pot decide să se căsătorească. Nativii Vărsător vor pune mult mai mult accent pe propria persoană. Vor avea noroc pe toate planurile, mai puțin pe cel sentimental. La sfârșitul anului toate lucrurile se vor așeza pentru ei și se vor simți mult mai echilibrați. Nativii Pești vor munci mai mult decât li se cere. Vor avea o atitudine mult mai rezervată. Aceștia ar trebui să fie mult mai atenți la sănătate.

Redactor: Lavinia Barbu