Ediția a doua a campaniei ,,Siguranța ta, prioritatea noastră!”

Polițiștii constănțeni, însoțiți de voluntarii  de la Crucea Roșie și studenții Universității Ovidius, au stat de vorbă cu turiștii de pe litoral, în cadrul ediției a doua a campaniei ,,Siguranța ta, prioritatea noastră!”.

Duminică, 30 Iulie, s-a desfășurat cea de a doua ediție a campaniei ,,Siguranța ta, prioritatea noastră!”. Au fost desfășurate activități informativ-preventive desfășurate de către Polițistii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, Polițiștii stațiunii  Mamaia și cei ai orașului Năvodari, însoțiți de către voluntarii de la Crucea Roșie și studenți  Facultății de Drept și Științe  Administrative  din cadrul Universității Ovidius.

Campania a avut în vedere climatul de siguranță și încredere în forțele de ordine publică,  acționându-se  în special în vederea pregătirii și prevenirii  antinfracționale a populației. Astfel, au fost derulate  activități informativ-preventive  de către polițiștii constănțeni destinate turiștilor care își petrec  vacanța pe litoralul românesc. Aceștia i-au sfătuit pe turiști cum să se ferească de hoți.

Acțiunile au fost  înscrise în planul comun al autorităților pentru asigurarea  climatului de ordine și siguranță publică, Litoral 2017.

Redactor: Lavinia Barbu