Echipele de intervenție, pregătite

Vremea instabilă le-a dat bătăi de cap mai ales celor  care locuiesc in gospodarii dar si soferilor. Ploile scurte, dar puternice din ultimele zile au condus la inundații în unele zone din orașul Constanța. Numai până acum au fost înregisrtrate zeci de apeluri telefonice care anunțau inundații. În consecință, la nivelul SC RAJA SA s-au luat toate măsurile pentru a-i ajuta.

Județele Constanța și Tulcea s-au aflat sub avertizare de ploi însemnate cantitativ. Potrivit Administrație Naționale de Meteorologie, aici precipitațiile au depășit 20 de litri pe metrul pătrat. Ploile au făcut din orașul Tulcea o mică Veneție. Apa depășea jumătate de metru înălțime pe principalele artere, iar mașinile au fost pur și simplu luate de apă. Oamenii de aici au filmat momentul în care o mașină era luată de apă și mutată din loc.

Tot potrivit meteorologilor, în cele două județe din sud-estul țării, precipitațiile au fost însoțite de grindină și frecvent au fost înregistrate descărcări electrice. Pe raza municipiului Constanța, la dispeceratul SC RAJA SA au fost primite 9 reclamații care vizau cartierele Palas și Faleza Nord. Mai exact, străzile IC Brătianu, Unirii, Casin, Ion Rațiu, Nicolae Iorga și bulevardul Mamaia. Echipele de intervenție RAJA au răspuns prompt la toate solicitările primite.

Reprezentanții RAJA fac un apel către toți consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratele societății apelând, pentru județul Constanța, numărul de telefon 0241. 66.44.44.

Redactor: Cerasela Videanu