Echipă completă la Primăria Cernavodă

Ședinţa de constituire și validare a noului Consiliu Local la Cernavodă a avut efect parțial asupra administrației locale. Noul primar, Liviu Negoiță, a depus jurământul, dar funcția de vceprimar nu a fost adjudecată. Consilierii au fost reconvocați, iar echipa de conducere a fost completată.

In prezența a sute de cernavodeni, au fost validat cei 17 consilieri. Noul Consiliu Local Cernavodă este format din 6 aleși PNL, 5 PSD, 3 ALDE, 2 PMP și unul de la Partidul M10 . Scandalul a pornit în momentul în care 3 consilieri PSD au fost înlocuiți cu alți colegi, ca urmare a deciziei partidului.

Subprefectul Ersun Anefi a coordonat ședința. Pe rând, consilierii locali au depus jurământul şi au preluat mandatele. A urmat depunerea jurământului noului primar Liviu Negoiță. Desemnarea viceprimarului a fost momentul surpriză. Partidul Național Liberal l-a propus pe Șerif Cîrjali, iar reprezentanții celelalte formațiuni politice au refuzat să facă alte propuneri. Totuși, Șerif Cîrjali a obținut doar 8 voturi pentru și 9 împotrivă. Astfel că alegerea viceprimarului va avea loc în următoarea ședință de consiliu.

Primarul i-a îndemnat pe membrii Consiliului Local să dea dovadă de maturitate şi să ducă mai departe proiectele iniţiate.

Noul Consiliu Local de la Cernavodă a fost reconvocat pentru alegerea viceprimarului, iar funcția a revenit, liberalului Șerif Cârjali.

Redactor: Nicoleta Antohi