Durere fără margini în localitatea constănțeană Mihail Kogălniceanu

Durere fără margini în localitatea constănțeană Mihail Kogălniceanu, azi, în prima zi a lunii martie. O fetiță  de numai 3 ani a murit carbonizată în urma unui incendiu, în timp ce mama și un alt copil au scăpat ca prin minune. Vă avertizăm că urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional.

O locuință din localitatea Mihail Kogălniceanu a fost cuprinsă de flăcări, miercuri dimineață, în jurul orei 9:40. Înăuntru se aflau o mamă și doi copii, unul în vârstă de 10 luni și unul de 3 ani, în timp ce tatăl era plecat la muncă. Femeia mai are încă 3 copii, dar, din fericire, aceștia se aflau la școală în timpul producerii incidentului.  Pompierii militari au fost anunțați imediat prin numărul unic de urgență 112  despre producerea incendiului, pe strada Ogorului numărul 6, iar 2 autospeciale de la Detașamentul Fripis au ajuns la fața locului. Totodată a sosit și un echipaj SMURD.

Pompierii au reușit evacuarea mamei și a celui mai mic dintre copii, însă  fetița de 3 ani era de negăsit. Vecinii spun că, până la sosirea reprezentanților ISU, au văzut-o pe fetiță la geam strigând după ajutor, însă, gratiile de la ferestre, care frigeau, au fost ca un obstacol și nu au putut-o scoate pe fereastră. La un moment dat, copilul nu a mai fost zărit. Pompierii au continuat căutările până în jurul orei 10 30, când, din nefericire, corpul fetiței a fost găsit carbonizat, printre dărâmături.

Femeia și copilul care au fost salvați au primit îngrijiri medicale, întrucât aveau arsuri pe corp. Nu se știe, pentru moment, ce anume a provocat vâlvătaia, însă, în cauză, a fost deschisă o anchetă. Vom reveni cu amănunte.

Redactor: Daniel Albu