După ploile abundente din judeţul Vrancea, apa vine acum şi la sticlă

Un TIR încărcat cu apă plată s-a răsturnat aseară pe Drumul European 85, la ieşirea din localitatea Garoafa. Din cauza carosabilului umed, un alt autocamion, plin cu alimente, a derapat în localitatea brăileană Băragănu şi s-a afundat cu roţile într-un şanţ de pe marginea drumului.  Din cauza ploilor din ultimele zile, autorităţile au instituit stare de alertă pe râul Zăbala din judeţul Vrancea.

Instituirea stării de alertă a fost confirmată și de ministrul mediului, Rovana Plumb.

Tot în Vrancea, un tir care transporta sticle cu apă s-a răsturnat marți seară, la ieşirea din localitatea vrânceană Garoafa. În urma accidentului, încărcătura s-a împrăştiat pe şosea. Din fericire, şoferul a scăpat doar cu răni uşoare şi a fost transportat pentru investigaţii la spitalul de urgenţă din Focşani. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a vedea care au fost cauzele accidentului.

O situație asemănătoare a avut loc și în Bărăganu, o localitate brăileană, unde un alt autocamion  încărcat cu 20 de tone de alimente a derapat şi s-a oprit cu roţile în şanţul de pe marginea drumului. Şoferul a încercat să evite un alt autoturism, care a intrat în depăşire fără să se asigure.

Din cauza accidentului, pe drumul european 584 s-a circulat pe un singur sens. Tirul a fost scos din şanţ după mai bine de opt ore.

Pentru mai multe detalii si imagini video va rugam urmariti jurnalul Litoral TV

Redactor: Doina Sirbu