După o absenţă de cinci ani, Festivalul “Callatis” a revenit în Mangalia

După o absenţă de cinci ani, Festivalul “Callatis” a revenit în Mangalia, pe scena plutitoare din Portul Turistic. Prima seară a fost dedicată premiilor VIP, acordate unor personalităţi din mai multe domenii de activitate de la nivel local şi naţional, care au excelat de-a lungul carierei. Cei nominalizaţi au mai primit din partea Academiei Popa’s tablouri cu caricaturi.

De la ediţia din acest an nu au lipsit nici momentele umoristice susţinute de actorul Radu Gheorghe, care se află la a treia participare la festivalul Callatis.

Deşi are numai 14 ani, cântăreaţa Nicole Chery a adunat numeroşi fani în Portul Turistic, prin inflexiunile vocale deosebite.

Muzica a fost pentru toate gusturile. Evoluţia artistei Sylvia alături de DJ Ryno a captat atenţia spectatorilor şi i-a ridicat de pe scaune. Iar printre cei care au simţit vibraţia bit-ului s-a aflat şi Corina Martin, care a primit un premiu special la categoria “Bussines”.

Recunoscut peste hotare pentru organizarea concursului Miss Diaspora, Festivalul aduce acasă numeroşi români stabiliţi în diverse colţuri ale lumii. Doamna din imagine, originară din Sibiu, a venit tocmai din Australia pentru a fi alături de nepoata sa la concursul de Miss.

Seara de vineri este dedicată folclorului românesc, unde pe scenă vor evolua artişti consacraţi precum: Maria Dragomiroiu, Gheorghe Turda şi mulţi alţii.

Reporter: Ramona Ganescu ; Imagine: Constantin Blanaru