Duminică se deschide oficial sezonului estival

Hotelierii și agenți din turism au pregătit multe suprize celor care vor  veni de 1 Mai la mare. Spectacole de arte marțiale, concerte, dar și noi oferte de cazare. În acest an vedeta manifestărilor va fi stațiunea Vama Veche, iar pe litoral sunt așteptați peste 35.000 de vizitatori.

Deși stațiunea Mamaia a rămas în topul preferințelor turiștilor care vor veni în această perioadă pe litoral, sezonul estival 2016 va debuta de la Vama Veche. Cea mai neconformistă stațiune de pe riviera românească va da startul distracției.

Pe scena din stațiunea Mamaia vor urca artiști din America Latină, dar și practicați ai artelor marțiale. În 2016, sportul sezonului estival va fi taekwondo. Chiar dacă anul acesta sărbătorile pascale sunt în același week- end cu 1 Mai, patronii din turism nu- și fac probleme: în stațiunile de pe litoral vor petrece zeci de mii de turiști din țară și străinătate.

Acesta este doar primul weekend din sezonul estival 2016 care promite să fie unul cu totul și cu totul special prin  evenimentele programate și artiștii care  sunt așteptați să evolueze de-a lungul verii în cluburile de pe litoral.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Narcis Verdes